15
Evroliga

Dusko Ivanovic Belgrade, Serbia, October 9. 2020. Euroleague, Evroliga, Crvena Zvezda - Baskonia foto: Djordje Kostic / STARSPORT

„DUŠKO IVANOVIĆ MI JE UNIŠTIO KARIJERU“: Poznati hrvatski košarkaš otkrio šokantne detalje saradnje sa crnogorskim trenerom! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.22 u 09:09

Nije imao dobro iskustvo sa njim.

Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji NBA igrač Mario Kasun, gostovao je u aprilu ove godine u podkastu Inkubator, gde je između ostalog govorio o saradnji sa Duškom Ivanovićem. On je otkrio da mu su mu ljudi govori kako je Ivanović „psihopata i budala“, a potom je pričao i o njegovim metodama rada.

Upoznao sam divne ljude u Barseloni, ali je to bila možda i moja najgora košarkaška odluka. Praktično me dovelo do smrti i do toga da se sa 28 godina prestanem baviti košarkom. Toliko mi se sve zgadilo. Meni su svi govorili da je Duško Ivanović budala, psihopata i idiot. On je van terena divna osoba, ali na terenu mu se spuste žaluzine – počeo je Kasun i nastavio:

Morao sam da igram kvalifikacije za hrvatsku reprezentaciju tokom leta i bio sam u vhunskoj formi, ali kad sam se vratio u klub Ivanovič mi je rekao ’ti nisi u formi’ i svako jutro me terao da pre treninga idem u brdo i da trčim sat vremena pre treninga. Ja sam izgubio 12 kilograma u sedam-osam dana, prepolovio sam se. Na početku mi je pričao na našem, a posle samo na španskom i ja nisam razumeo šta priča.

Koliko je Kasun imao loše isksutvo sa Ivanovićem, govori i njegova izjava da je mesec i po dana igrao pod povredom.

Desila se situacija da sam mesec i po dana igrao, a noga me je jako bolela. To mi je Duško zamerio i rekao mi je da skinem steznik ili će me oterati sa treninga, a to je pet hiljada evra kazne. Na kraju se utvrdilo da sam imao frakturu kosti.

Nastavio je Kasun priču, rekavši da se Ivanović iživljavao nad njim i da ga je poslao u drugu ekipu.

On se iživljavao realno nada mnom. Bila je situacija prve godine, umesto šest meseci, iz povrede sam se vratio za tri. On je mene poslao u drugu ekipu, a onda se u drugoj sezoni desilo to sa srcem. Vrhunska utakmica na Kanarima, ja nikad bolji, osećam se super, a ovaj se dere, je** sve po spisku. Dobio sam neki mali udarac u prsa i samo mi je pao mrak na oči. Stavili su me na nosila i u bolnicu.

Sport Kosarka Evroliga Euroleague Partizan Barselona Barcelona Basketball Mario Kasun Vranes i Palacio 24.10.2007. photo: Pedja Milosavljevic

Na samom kraju, Kasun je uputio i grube reči nekadašnjem treneru.

– Jedini koji su me posetili u bolnici bili su Laporta i Zoran Savić. Oporavak je trajao sedam dana, Duško koliko me je voleo, naterao me je da se vratim za nedelju dana. Sad kad razmislim, oterao bih ga u tri p**** materine – zaključio je Kasun.

8
0

15 Komentara

  1. Jedini pravi trener koji ima onu stvar i postavice igrače na pravom mestu….posle Pešića najbolji trener koji je seo na klupu zvezde!!!!kraj priče i početak pakla za igrače!!!!

    6
    11
    Odgovori
  2. Znači došlo vreme, boje se polako spiraju i još malo pa će „zvezda“ kući u Železnik odakle je taj surogat i došao. Srećan put u limenku fmp-a! 100 puta ponovljena laž NIKAD neće postati istina!

    21
    49
    Odgovori
  3. Jbg…kada ‘maLo razmisLim’, posto niko NORMALAN nece u kk plaqiyat, OVAY ce biti OOODLICAN..da zabiye POSLEDNJI KLIN u ZOOFI***LI.CHARSKI MUTANT KK..mada, i predhodnik mu je bio na PRAVOM „PUTU“ .. ZA gashenje i ovog drugog Coor***VINOG KK plaqiyata..?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    11
    26
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter