0
Evroliga

FOTO: Screenshot

PRVI MEČ PARTIZANA I OLIMPIJAKOSA JOŠ OD POLUFINALA EVROLIGE: Crno-beli se sa gorčinom prisećaju tog meča!

Objavljeno: 10.11.22 u 15:49

Večerašnji meč ipak nema ni blizu tu težinu.

Večeras nas u okviru sedmog kola Evrolige očekuje duel Olimpijakosa i desetkovanog Partizana. Meč će početi u 20 časova.

Ovo je prvi duel bratskog kluba Crvene zvezde i crno-belih u poslednjih 12 godina i čuvenog polufinala Evrolige u Parizu.

Vreme leči sve, bar tako kažu, pa su i navijačima Partizana određene rane od tog meča zalečene, ali je sigurno da ne vole da se prisete tog meča i Džoša Čildresa. Amerikanac je nakon promašaja Teodosića odličnom anticipacijom obezbedio Oliju produžetak koji ih je na kraju odveo u finale.

Partizan je te godine predvođen Mekejlebom, Veselijem, Marićem i drugima bio na vrhuncu moći. Par sekundi ih je delilo od finala najjačeg evropskog takmičenja.

Takođe te sezone Parni valjak je ABA ligu osvojio na spektakularan način pobedom nad Cibonom u Zagrebu nakon trojke Dušana Kecmana.

Današnji duel nema ni blizu ovu težinu, ali će crno-beli, koji su znatno oslabljeni, pokušati da izvuku što bolji utisak.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter