4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆU I VLAHOVIĆU PRETI DUŽA PAUZA: Da li će biti spremni za Brazil!? (FOTO)

Objavljeno: 10.11.22 u 11:51

Najbolja dva napadača reprezentacije Srbije pod znakom su pitanja za premijernu utakmicu u Kataru, koju igramo protiv Brazila za dve nedelje.

„Iako je do Mundijala u Kataru ostalo još desetak dana, napadač Fulama i rekorder po broju golova za nacionalni tim još uvek nosi štake“ piše Politika, što su jako loše vesti za Dragana Stojkovića Piksija. Možda su baš povrede vodećih centarforova uticale na to da Piksi još uvek nema objavljen spisak putnika za Katar. Da podsetimo, sve reprezentacije iz naše grupe su u prethodna dva dana saopštile na koje će igrače računati na Svetskom prvenstvu.

Mitrović će gotovo izvesno biti van stroja za Brazil, a pitanje je i da li će moći da pomogne svojim saigračima i na predstojeće dve utakmice. Mitrogol je povredu zadobio još na duelu kada smo dočekali Švedsku u okviru Lige Nacija. Sa druge strane, što se Vlahovićeve povrede tiče, tetiva koja se nalazi na primicaču dosta je upaljena i istegnuta i to mu predstavlja veliki problem. On je trebalo da zaigra danas protiv Verone, ali su iz Juventusa odlučili da ga ne forsiraju. Njegov nastup protiv Brazila je izvesniji od Mitrovićevog.

FOTO: STARSPORT

Naravno, pored ovih problema koje muče Piksija, on može da bude i zadovoljan, jer gotovo svi reprezentativci Srbije podižu formu pred Svetsko prvenstvo, a većina njih pogađaju za svoje klubove, pa su tako sinoć bili precizni Luka Jović, Nemanja Radonjić i kapiten, Dušan Tadić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
4 Komentara
  1. Iskreno mi je zao povredjenih igraca i zelim im sto brzi oporavak i povratak na teren…ALI, ocekujem izostanak sa Sv. prvenstva jos Blekija, Pavlovica (Kalabe), Lukica, Zivkovica (Andrije)…i onda da vidimo koga PREDLAZU DA ZAIGRA ZA SRB. UMESTO NJIH ‘ovi’ sto pisu parole protiv Bjekovica i kako je Bjeka covek FK PARTIZANa, jbg. posto TERAJU ISKLJUCIVO GROBARE SA CELA onda je sasvim LOGICNO da i GROBARI-FUDBALERI NE IGRAJU ZA TU REPKU DOK JE „TAKVO STANJE U SRP. FUDBALU“, tj. SVE UPERENO PROTIV NJIH I FK PARTIZANa!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter