2
Fudbal

FOTO: Nikola Milošević Đota

IMAMO NOVU HIMNU REPREZENTACIJE: Naš poznati pevač predstavio pesmu posvećenu Orlovima – oduševiće vas! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 12:44

Pesma ima simboliku.

Poznati srpski reper, Rasta, predstavio je pesmu „Preko sveta“, koja je inspirisana fudbalskom reprezentacijom Srbije.

Ono što je simbolika jeste da je pesma napisana malo pre meča sa Portugalom kada su Piksijevi momci fenomenalnom igrom osigurali Mundijal u Kataru.

Pesma je nastala malo pre pobede Srbije nad Portugalom koja nas je odvela direktno u Katar. Dok sam sedeo u svom stanu i gledao najavu za tu utakmicu, kroz glavu mi je prošla činjenica da naši fudbaleri nemaju himnu i da su svojim zalaganjima zaslužili pesmu koja će biti posvećena njima, ali i svim navijačima u Srbiji. Numera je spoj ljubavi prema zemlji, fudbalu i muzici. – rekao je reper.

Numeru prati i filmski spot koji je inspirisan teškim vremenima u kojima su odrasli naši fudbaleri.

– Zanimljivo je da je završena baš tog dana kada smo se zvanično kvalifikovali na Mundijal. Ubrzo se javila i ideja za spot koji je rađen kao film u kojem je opisana ova generacija reprezentativaca koja je iz razrušene Srbije došla do terena i reflektora velikih svetskih stadiona. Pored toga, akcenat smo stavili i na rodnu ravnopravnost, jer fudbal je i za devojčice. Voleo bih da ova numera donese sreću našim reprezentativcima i naprave veliki uspeh u Kataru i donesu sreću Srbiji. – izjavio je Rasta.

Poslušajte novu himnu Orlova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter