0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL NAKON PORAZA: Ovakva podloga ne prašta greške! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 11:46

Španski teniser i vlasnik najviše grend slemova se vratio nakon dva meseca pauze, ali i pored poraza izgledao je optimistično.

Čestitke Tomiju. Ovakvi porazi se ponekad dogode. Diktirao je tok meča, pogađao je neke izuzetne udarce. Bio sam u povoljnoj poziciji u drugom setu – imao sam po set i brejk prednosti, ali sam u ključnom gemu bio veoma loš. Zadovoljan sam prvim mečom posle duge pauze, ovakva podloga ne prašta greške kada servirate“ započeo je Nadal, koga je Tomi pobedio rezultatom 2:1, po setovim 3:6, 7:6, 6:1, a zatim je Španac naglasio da će se naći na turniru u Torinu:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Radujem se igranju u Torinu, iako prethodni period nije bio dobar za mene. Nemam šta da izgubim, dobro sam nastupao ove godine. Daću sve od sebe da prvi put pobedim na Završnom turniru“ rekao je, pa dodao:

„Potrebno je da budem na turu i igram češće. Tokom proteklih pet meseci nisam dovoljno igrao da bih sada bio u pravoj formi. Ne radi se samo o mečevima, nedostaju mi treninzi i sve što turniri donose sa sobom. Ako se budem dobro osećao, biću u Italiji nešto ranije nego inače. Želim da uzivam u Torinu. Nikada ne znate da li ćete ponovo biti u prilici da nastupite još neki put na nekom takmičenju, posebno na zalasku karijere. Ipak, boriću se da i narednih godina nastupam na Završnom mastersu“ zaključio je Nadal.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter