0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POTREBNO DA UĐE U FORMU: Nadam se da će biti naših navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 14:57

Još uvek nije na svom maksimumu.

Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak odmeriti snage sa Monakom, kao i njihove kolege iz fudbalskog kluba. Crveno-beli su zajedno i otputovali u Francusku, a za Sport klub i Mozzart Sport govorio je Nemanja Nedović, koji je istakao da ih očekuje teška utakmica u Kneževini.

Očekuje nas jako teška utakmica, Monako igra sjajno, imaju 4:1 u Evroligi, mislim da im je budžet duplo veći nego prošle sezone, imaju sjajnu ekipu i na svakoj poziciji po dva vrhunska igrača. Neće biti lako, ali pokušaćemo na krilima ove dve pobede, u Evroligi i ABA ligi i da se vratimo sa pobedom u Beograd, a potom je progovorio i o potencijalnog podršci navijača:

Ja se nadam, nemam tu informaciju, ali se nadam da će biti naših navijača, to je mala hala, gde je svaki navijač značajan.

Nedović je i dalje u procesu oporavka od povrede, a sam košarkaš navodi da su mu potrebni treninzi i utakmice.

Osećam se dobro. Iz meča u meč će biti sve bolje. i dalje nisam ni blizu svog maksimuma, ali potrebni su mi treninzi i utakmice.

Crvenu zvezdu je pojačao Luka Vildoza koji će predstavljati ogroman motor ekipe, a već se nametnuo kao lider.

Mislim da je Luka jako veliko pojačanje za našu ekipu, veliko je uživanje igrati sa takvim igračem. Ja sam odmah rekao da igrač koji je igrao pet godina u Španiji to je proveren igrač. Sigurno da je u 5 najboljih plejmejkera Evrope, možemo sigurno da napravimo dosta problema drugim ekipama.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Postoji mogućnost da košarkaši bodre fudbalere, ali se jedan problem isprečio.

– Ja se borim za to, mislim da će i nama da znači da gradimo tu timsku atmosferu, međutim ima problema sa terminima za trening, dali su nam trening u terminu utakmice, videćemo – zaključio je Nedović.

Ipak, na kraju je sve rešeno, taj trening je odložen, pa će izabranici Vladimira Jovanovića podržati tim Miloša Milojevića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter