1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OTKRIO KAKVO JE STANJE SA POVREDAMA: Ogroman izostanak Amerikanca, upitni i domaći!

Objavljeno: 01.11.22 u 15:41

Partizan u četvrtak gostuje u OAKA Areni, gde će pokušati da nastavi svoj pobednički niz, i tako dođe na neutralan skor, a domaćem Panatinaikosu dodatno zakomplikuje život. Željko Obradović je upravo u susret ovoj utakmici govorio o pojačanjima zelenih, njihovoj snazi, ali i o svom igračkom kadru.

„Verovatno će igrati novi član koga su doveli, Dvejn Bejkon. Međutim to ne znači da se mi nismo spremali za ostale igrače. Njihov plasman na tabeli ne znači ništa. Sve utakmice su igrali u egalu. To je tim koji zaslužuje svako poštovanje. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara“.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Povrede su ipak problem crno-belih.

„Džejms Naneli nije trenirao, oseća se loše. Ne znam da li će putovati“

„Smailagić je dobro. Uskoro će početi da trenira, videćemo kada će početi da igra. Ne očekujem još dvadesetak dana. Što se Alekse tiče, koliko sam shvatio, moraće još tri nedelje da nosi gips“.

 

0
0
1 Komentara
  1. Jbg..nije mi ‘jasno’ da juceosnovan i poluprivatizovan kk sandokana, dzaf.te kura.fte i aladina, moze da dovodi pojacanja kao na traci, pETRU.SHEV, braduljica, sada VIL***DOZA, a MI-NE…?!!! Da li je TO „DEKRETOM“ zabranjeno..iLi…da…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter