3
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Austin Hollins Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ANTALOGIJSKA SERIJA DOBIJA SVOJ FILM: Dokumentarac o večitom derbiju, fokus finale AdmiralBet ABA lige!

Objavljeno: 01.11.22 u 11:19

Swish Cultures, američki medij, napravio je dokumentarni film o večitom košarkaškom derbiju i za sagovornike je imao imena poput Ostina Holinsa i Kevina Pantera. Dokumentarac je fokusiran na samu atmosferu, tribine, ali i na parket, a u trejleru je sve što možete očekivati od ovog filma.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Suparništvo Crvene zvezde i Partizana poznato je kao jedno od najboljih na svetu. Timovi su se sreli u finalu ABA lige u pet napetih utakmica koje smo mogli da gledamo u junu. Dokumentarac ‘Derbi’ pokušava da iznutra pokaže kako izgleda prava košarkaška strast“, stoji u zvaničnoj najavi dokumentarca.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Fokus filma će biti na finalu prošlogodišnejg izdanja AdmiralBet ABA lige.

0
0
3 Komentara
  1. A gde ste vi bili do 90-tih… Ni blizu margine ! Ima li sta u vasoj istoriji do tada vredno pomena.. a onda vas je ‘neko izvukao’ iz bubnja….

    0
    0
    Odgovori
  2. NIKADA u kosarci nismo imali rivalitet sa uqasenom Coor***VOM poput, recimo, yuGOPLASTIKOM, cIBONOM, bOSNOM, zVEZDA je tada, u tih 40-tak godina bila na margini kosarke u ex YU i Srbiji..u fudbalu-da, ali u kosarci-NE.Sa osamostaljenjem Srbije od ex yu, KKP je nastavio tamo gde je bio i u YU, samo, mali or“qani seqreqaciye Srb., po nalogu zapa.da (sluqe..)su krenuli u podelu Srb. i to prvo preko sporta, tako uvek krece, a zavrsetak je poznat, bar vecini , koji razmisljaju svojom glavom. politi.ka se debelo uvukla u SVE PORE DRUSTVA, SPORTA PORODICE i „BIZNISA“, na zalost, po nas sve. jedino TOTALNI RESET VIDIM KAO „NOVI POCETAK“ COVECANSTVA, a blizu je, pratim znake, vidljivi su i NEZAUSTAVLJIVO STIZE-KRAYYY!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter