0
Domaći fudbal

Dragan Sarac and Nikola Stulic Vozdovac v Radnicki Nis during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Vozdovac on September 12, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RADNIČKI DESETKOVAN PUTUJE U HUMSKU: Idemo bez kompletne odbrane, Zvezda surovo kažnjava!

Objavljeno: 29.10.22 u 16:41

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 19 sati gostuju Partizanu u 17. kolu Superlige Srbije. Utakmicu u koju će niški tim ući veoma oslabljen, najavio je pomoćni trener Dragan Šarac.

„Etongu i Jamkam ne mogu da igraju zbog crvenih kartona, Etongu čak na dve naredne utakmice, tako da će propustiti i duel sa Kolubarom. Žute kartone imaju kapiten Aleksandar Pejović i Andreja Stojanović, dok su Saša Marjanović i Nikola Aksentijević povređeni, baš kao i japanski internacionalac Mićibući. To je doslovno kompletna odbrambena postava, i to pred duel sa napadački izrazito potentnom ekipom“, nabrojao je sve igrače koji se neće naći u autobusu za srpsku prestonicu Dragan Šarac, asistent Nenada Lalatovića, da bi se nadovezao:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Videćemo, šef će neke odluke doneti pred samu utakmicu. Etongu je odigrao zaista dobro sve ove tri prethodne utakmice, ali nije smelo da mu se desi da, bio isprovociran ili ne, u nadoknadi vremena ostavi saigrače na cedilu. Trener Lalatović je imao ozbiljan razgovor sa njim na tu temu. Takođe, ovo su utakmice u kojima, ako nam se ukaže stopostotna šansa, jednostavno moramo da je iskoristimo. Naročito ako igrač izađe jedan na jedan sa protivničkim golmanom, kao što se to desilo Cvetkoviću protiv Zvezde. Partizan je, kao i Zvezda, rival koji to surovo kažnjava. Ali, ponavljam, zaista verujemo da, uprkos svim problemima, imamo čemu da se nadamo u Beogradu“, zaključio je Dragan Šarac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter