2
Domaći fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POLA SUPERLIGE PRED VELIKIM KAZNAMA: Iz Partizana moraju na saslušanje, Zvezda pod lupom, Javor takođe ugrožen!

Objavljeno: 29.10.22 u 12:38

Izuzetno burno i haotično je bilo 16. kolo Superlige, gde su mečevi u Nišu, Beogradu i Subotici doneli kako haos na terenu, tako i dosta bure van njega, pa je pisano saopštenje, za saopštenjem.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Tako će Partizan posle prijave Aleksandra Pivića direktora takmičenja na inicijativu Dejana Filipovića prvog čoveka Sudijske komisije, morati da pošalje svoje čelne ljude na saslušanje kako bi se detaljnije ustanovila priroda tvrdnji navedenih u saopštenjima, prenosi MaxBet Sport.

Takođe je Zvezda pod lupom, jer je u svom saopštenju upućenom Partizanu takođe komentarisala, sudije, a izuzeti neće biti ni Spartak, ali ni Javor, a poslednje ime koje se nalazi pod istragom jeste kapiten Nišlija, Aleksandar Pejović, zbog neprimerenih izjava.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Takođe Delije i Firmaši će biti najverovatnije kažnjeni, tačnije klubovi koji oni podržavaju, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava u proteklom periodu.

0
0
2 Komentara
  1. PS..i zasto ‘..pred velikim kaznama’..ZAR su unapred ‘osudjeni’, bez iznosenja odbrane i dokaza..?!!!! Znam da zivimo u vreme ./., ali ipak se zakon mora postovati, a posebno sloboda govora koju nam garantuje POVELJA UJEDINJENIH NACIJA, po kojoj IMAMO PRAVO NA SVOJE MISLJENJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je bre, oVA odlazeca uprAVa FCP mora da podnese sve dokaze koje poseduje protiv sluqa ZLa (namestanje tek.mi, sklanjalice, premi.ranja itd itd..u korist Coor***VE) i da skine ljagu sa svog imena, kako bi u (ne)zasluzenoj penziji mogli na miru i bez grize sAVesti da uziVAju..iLi..da..?!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter