4
Evroliga

Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

VELIKI POTEZ CRNO-BELIH: „Partizan će pustiti srpske igrače za meč sa Britanijom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.22 u 13:57

Najavio predsednik kluba Mijailović.

Sezona je uveliko počela, a bliži se i prvi FIBA prozor, koji reprezentaciji Srbije donosi veoma bitne meče u kvalifikacijama za SP protiv Velike Britanije i Turske.

Tim povodom, predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović najavio je da će crno-beli ustupiti srpske igrače iz njihovih redova selektoru Svetislavu Pešiću.

Dolazi nam jako važna utakmica protiv Britanije, od koje nam zavisi hoćemo li ići na Svetsko prvenstvo ili ne. Ta utakmica se poklapa sa našom evroligaškom utakmicom protiv Olimpijakosa. KK Partizan je uvek davao na raspolaganje sve svoje srpske igrače, tako će biti i ovaj put, bez obzira na to što imamo važnu utakmicu s Olimpijakosom. – istakao je predsednik crno-belih.

Zatim dodao.

Želimo da pomognemo reprezentaciji da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je to važno za celokupnu naciju, a i za državu koja mnogo ulaže u sport. Mi ćemo se, sa druge strane, boriti svim snagama da dobijemo Olimpijakos, pošto dugujemo veliku zahvalnost našim navijačima. – zaključio je Ostoja Mijailović.

Reprezentacija Srbije 11. novembra gostuje u Njukaslu selekciji Velike Britanije, a tri dana kasnije dočekuje Tursku.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

4 Komentara

  1. Pozdravljam..sto ce kkP pustiti nase igrace za mec sa bRITANIJOM, aLi bih takodje voleo da kk plaqiyat PUSTI svoje kosarkase sa TURSKOM-simbolika..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter