0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILENKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE PIKSI REKAO NAKON PRVOG MEČA SA PORTUGALOM: Doneo nam je veru i pobednički mentalitet! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.22 u 17:40

Bliži se prvi meč u Kataru.

Do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, ostalo je još mesec dana, a svi željno iščekuju da vide Orlove na najvećoj smotri. U susret Mundijalu, za Banjalučki ATV, pričao je Nikola Milenković, koji je istakao da adrenalin i euforija polako rastu.

Bliži se Svetsko prvenstvo i ta mala doza adrenalina i euforije polako raste. Mi smo sada fokusirani na svoje klupske sezone, ali uvek u “malom mozgu” stoje misli o Svetskom prvenstvu. Odigrali smo sjajne kvalifikacija i biti prvi u grupi sa Portugalom je velika stvar. Pogotovo, pobediti Portugaliju u Lisabonu je velika stvar. Ponosni smo na to kako smo odigrali kvalifikacije, ne samo zbog prvog mesta u grupi, nego i zbog načina na koji smo stizali do pobeda. Nadam se da ćemo tako nastaviti i na Svetskom prvenstvu, počeo je Milenković.

Potom je pričao i o Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je dolaskom na klupu Srbije, promenio mnogo toga.

Dragan Stojković nam je doneo veru, pobednički mentalitet i taj sportski bezobrazluk koji je i on sam imao kada je bio igrač. Doneo nam je toliku veru, da smo svi redom verovali u plasman na Svetsko prvenstvo. Na poluvremenu utakmice sa Portugalom kako je ko ulazio u svlačionicu tako je govorio: “Mi pobeđujemo danas!” To nam je svima bilo u glavama i na kraju smo to ostvarili. Doneo nam je i lepršavu pas igru u kojoj igrači mnogo više mogu da iskažu svoj potencijal i kvalitet – istakao je Milenković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Fudbaler Fiorentine se na samom kraju osvrnuo i na duel sa Portugalom. Tom prilikom, Milenković je otkrio šta je to Piksi rekao igračima nakon remija u Beogradu.

– Nakon remija sa Portugalom u Beogradu, mister Stojković je rekao: “Pobedićemo ih u Lisabonu. Tamo gde ih najviše boli.” Do Lisabona smo imali još dosta utakmica, ali selektor je već tada imao viziju i video je unapred neke stvari.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter