3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

IMA LI NEKO DA NIJE NEŠTO SAOPŠTIO U OVOM KOLU: Sada Spartak tvrdi da je opljačkan! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.22 u 23:04

Fudbaleri Spartaka i Mladosti iz Lučana odigrali su nerešeno, rezultatom 1:1, a golovi su padali u samoj završnici. Spartak je tako propustio da prvi put u sezoni veže dva trijumfa, dok je Mladost ostala bez pobede na strani.

Ipak, nisu na severu zadovoljni suđenjem, što je rezultiralo novim saopštenjem nekog od klubova naše Superlige.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

 

„ Večeras se u Subotici desila pljačka! Glavni sudija Marko Srećkovic u tandemu sa VAR sudijom Stankom Ostraćaninom, bili su, nažalost, glavni akteri večerasnje utakmice u kojoj Spartaku nije bilo dozvoljeno da dođe do pobede, koju je po svemu prikazanom itekako zaslužio. Očigledan penal za Spartak, na isteku 30. minuta, sudija Srećković možda „nije video“, ali je neobjašnjivo da je VAR soba ostala nema. Da je došao sa idejom da pokrade Spartak, sudija Srećković pokazao je i u 58. minutu, kada je dosudio nepostojeći penal za Mladost, i to nakon što je pustio prednost od šest sekundi?! Iako je ova odluka promenjena nakon intervencije VAR sobe, zaključak je jasan. Očigledan penal za Spartak se ne sudi čak ni nakon gledanja usporenog snimka, ali se nepostojeći penal za Mladost iz Lučana svira bez razmšljanja! Protiv Spartaka je ove sezone svirano pet penala, dok u našu korist nije sviran niti jedan! Večerašnji lopovluk, u režiji pomenutog sudijskog dvojca, je dokaz da neko sistemski radi protiv nas, u nameri da nas izbaci iz lige, ali u tome neće uspeti! Spartak više neće ćutati!Ovim putem pozivam sudijsku organizaciju da pokaže svoj integritet i najoštrije sankcioniše izvršioce nedela“, stoji u saopštenju Spartaka.

0
0
3 Komentara
  1. Hhaahha gledaj ovu lakrdiju,Simovic se zali na sudjenje ???jos da pocne i Zvezda da se zali i onda cirkus da bude kompletan..

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko samo mržnje iz vaše redakcije prema.Subotičkom klubu !?!? Od kada postojite ne krijete to, sram vas bilo !!! Slepac bi video da je ovo bio čist penal, umesto da informišete u skladu sa situacijom, vi se stavljate i poistovećujete sa kriminalcima kao što je Marko Srećković, nažalost fudbalski sudija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter