1
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

ČAKAR PORUČUJE: ‘Mislim da smo bili bolji barem za jedan gol!’

Objavljeno: 23.10.22 u 22:55

U okviru 16. kola nacionalnog prvenstva Srbije, fudbaleri Novog Pazara ugostili su Voždovac. Fudbalska predstava nije razočarala mnogobrojnu publiku na tribinama, ali izostalo je ono zbog čega se igra – golovi. Meč je završen bez pobednika, najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Po završetku meča oglasio se novi šef stručnog štaba Novog Pazara, Damir Čakar.

-Pored svih nedaća koje su nas zadesile pre, a i tokom meča, kada smo ostali bez čitave poslednje linije, mogu da budem zadovoljan. U jednoj jako dobroj utakmici, u visokom tempu, mislim da smo bili bolji makar za jedan gol. Samo je to nedostajalo da bi utisak bio kompletan. Ne mogu da zamerim ništa mojim momcima, dali su maksimum – istakao je trener Novog Pazara, koji potom izdvojio nekoliko lepih reči za rivala iz Zaplanjske:

-Govorio sam da je Voždovac mlada i kvalitetna ekipa, dobro vođena, koja hoće da igra fudbal. I mi smo večeras igrali jako dobar fudbal. Videli ste dve dobre ekipe. Želim rivalu sve najboje u nastavku prvenstva – konstatovao je Čakar.

 

0
0
1 Komentara
  1. Pazar je realno trebao da pobedi Vozdovac sa najmanje 3 – 4 gola razlike jer je dominirao svi 90 minuta, jednostsvno nisu imali srece

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter