3
Domaći fudbal

during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„BIĆEMO ONI STARI VEĆ U ČETVRTAK“: Petrić nakon šokatnog remija u Humskoj!

Objavljeno: 23.10.22 u 21:03

Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Javora u 16. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 3:3. Prvi pogodak na meču, postigao je Nikolić sa oko 20 metara, dok je izjednačenje crno-belima doneo Natho. Pogodak za vođstvo Partizana postigao je Urošević, dok je za 3:1 pogodio Živković. Onda je usledio gol Gigića sa bele tačke u 69. i pogodak Gojkovića u 88. minutu za izjednačenje.

Šef struke Partizana, Gordan Petrić, rekao je sledeće.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Opet smo imali neke šanse što nismo iskoristili. Primili smo gol iz šuta, drugi gol iz penala, a treći sa druge stative. Nismo bili koncentrisani, nismo iskoristili šanse da rešimo meč“, rekao je, da bi se nadovezao.

„Ja mislim da su oni ušli u taj neki film da moraju da se ponavljaju dobre partije. Vraćamo se mi na staro već u narednoj utakmici, koja je u četvrtak.“

 

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter