0
Domaći fudbal

from left Ricardo Gomes Igor Vujacic Hamidou Traore Kristijan Belic Svetozar Markovic celebrate Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

BELIĆ PREZADOVOLJAN NAKON PRVENCA: ‘Gol ima posebnu sentimentalnu vrednost i budi razna osećanja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.22 u 15:20

Potpuno zasluženo poneo je ovo laskavo priznanje!

Kristijan Belić proglašen je za najboljeg igrača ovog kola Superlige Srbije. On je protiv Čukaričkog postigao pogodak i imao jedan neverovatan starta, kada je zaustavio Ovusua u više nego izglednoj prilici za postizanje pogotka.

‘Velika mi je čast što sam proglašen igračem kola. Gol koji sam postigao ima posebnu sentimentalnu vrednost i budi raznovrsna osećanja. Trudiću se da iz utakmice u utakmicu da tu titulu opravdam i nadmašim sebe.’ – rekao je Belić.

Potom je sjajni mladi vezista upitan da prokomentariše i svoj prvi pogodak.

‘Utisci o golu su se slegli, ali trenutak koji sam proživeo kada sam dao gol za voljeni klub – ne zaboravlja se tako lako.’ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter