0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

U TOKU JE PRIPREMA TERENA ZA SUPERLIGU: Crvena zvezda dobila poziv Real Madrida!

Objavljeno: 17.10.22 u 11:15

Takmičenje za omladince.

Omladinci Crvene zvezde odigraće sutra susret sa Sportingom iz Lisabona u Madridu u okviru takmičenja koje je zamišljeno kao pilot projekat za famoznu ideju Superlige u kojoj bi učestvovali najbolji i najbogatiji u Evropi.

Glavni zagovarači Superlige, Real Madrid, Juventus i Barselona odlučili su da krenu korak po korak nakon što im prvi pokušaj nije uspeo.

Prvi korak jeste osnivanje takmičenja za omladince u kojima će učestvovati klubovi sa najvećom tradicijom u Evropi.

Tako je poziv kraljevskog kluba stigao i na adresu Crvene zvezde.

Velika nam je čast što smo dobili poziv Real Madrida. Trudićemo se da reprezentujemo srpski fudbal u najlepšem svetlu. – rekao je prvi trener omladinske škole Zvezde, Nikola Jelić.

Zbog zgusnutog rasporeda protiv Sportinga neće igrati najjači sastav, ali za duel drugog kola 23. novembra biće spremni da povuku sve najbolje iz omladinske škole.

Za prvi tim će konkurisati, Stefan Leković, Jovan Mijatović, ali i fudbaleri Grafičara, Jovan Šljivić, Matija Bubanja, Marko Nikolašević, Viktor Radojević, Jovan Miladinović i ostali.

Sve utakmice će se igrati u Madridu, a plan je da svaki učesnik ima jedan meč mesečno. Ukupno će učestvovati 24 kluba.

Omladince Crvene zvezde uskoro očekuje važan duel. Narednog utorka u drugoj rundi kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona, crveno-beli gostuju AZ Alkmaru, dok je revanš planiran za 1. novembar u Beogradu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter