0
ATP

(191030) -- PARIS, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- Andreas Seppi of Italy hits a return during the second round match against Radu Albot of Moldova at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France Oct. 29, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

KAKVA SRAMOTA ITALIJANA: Poznati teniser želeo da se oprosti, organizator ga propisno uvredio!

Objavljeno: 17.10.22 u 13:30

Sigurno da ovo nije očekivao.

Dugogodišnji italijanski teniser Andreas Sepi, želeo je da se na turniru u Firenci ili Napulju, oprosti od profesionalnog igranja tenisa i tako stavi tačku na svoju karijeru. Ipak, potpuno neočekivano, ljud iz Teniske federacije Italije, su ga zasigurno uvredili.

On je otkrio da mu TF Italije nije dozvolila nastup uz reči kako bi davanje vajld karte njemu, značilo da je ista protraćena.

Zaista bih voleo da igram u Firenci ili Napulju na svom zalasku profesionalne karijere, ali mi je Teniska federacija Italije nije to dozvolila. Rekli su mi da bi davanje vajld karte meni bila protraćena vajld karta, napisao je Sepi.

Sepi trenutno ima 38 godina, a tokom karijere je osvojio 3 titule, među kojima je i Serbia open. Što se tiče Grend slemova, najbolji uspeh mu je 4. kolo Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona, dok je na US openu, 4 puta ispadao u 3. kolu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter