1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GOSTUJE U KRAGUJEVCU: Evo kada i gde možete pratiti ovaj meč! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 08:49

Fudbaleri Crvene zvezde danas gostuju Radničkom u Kragujevcu sa početkom u 14 časova.

Ovaj meč možete pratiti, kao i svaki do sad, na programu Arena Sport Premium 1. Takođe, Zvezdin studio pred, za vreme i nakon meča možete pratiti na Zvezda TV, kao i na njihovom jutjub kanalu.

Zanimljivo je što su se Zvezda i Radnički 1923 i prošle godine susreli upravo u 15. kolu Superlige Srbije u Kragujevcu, a tada su crveno-beli slavili rezultatom 3:0, dok su golove postizali Mirko Ivanić, Milan Pavkov, kao i Aleksandar Katai, koji je postavio konačan rezultat.

Poslednji duel ove dve ekipe odigran je 10. aprila ove godine u okviru 30. kola prošlosezonske Superlige Srbije, a tada je Crvena zvezda slavila na Marakani, takođe, sa tri gola razlike, a rezultat je bio 4:1. Strelci za Zvezdu su bili Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Mirko Ivanić i Nemanja Motika, dok je utešni pogodak za goste iz Kragujevca postigao Đorđe Maksimović. Nakon ovog meča, Crvena zvezda je prvi put u sezoni 2021/22 samostalno zasela na vrh tabele sa dva boda više u odnosu na Partizan.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter