8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PENAL ZA ZVEZDU: Katai precizan sa bele tačke, da li je bilo dovoljno za jedanaesterac!? (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 15:42

Fudbaleri Crvene zvezde u 15. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, gostuju ekipi Radničkog 1923 iz Kragujevca. Crveno-beli su izraziti favorit na ovom susretu koji počinje od 14 časova i sve osim trijumfa bilo bi ogromno iznenađenje. Ipak, domaći su se pokazali kao daleko tvrđi orah nego što bi se dopalo navijačima crveno-belih.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

U prvih pola sata poluvremena nismo videli ni jedan udarac na gol, ali je nakon 30 minuta igre, Ben pobegao protivničkoj odbrani, uputio centaršut, koji je glavom u mrežu poslao Mriko Ivanić. Ipak gol je poništen zbog minimalnog ofsajda komorskog napadača.

FOTO: FK Crvena zvezda

Najbolja prilika za goste je bila krajem prvog poluvremena kada je Gelor Kanga odlično gađao iz slobodnog udarca, ciljao je golmanov ugao, ali je stativa sprečila Gabonca da se upiše u strelce na današnjoj utakmici. Na prvi udarac u okvir gola na meču čekalo se ipak sve do 44. minuta kada je pokušao Mirko Ivanić.

FOTO: FK Crvena zvezda

U nastavku je Zvezda dodatno pritisla rivala, i zaigrali dosta bolje. A najbolja prilika je došla sredinom drugog dela kada je iz slobodnog udarca šutirao Aleksandar Katai, i pogodio prečku. Katai je sa bele tačke doneo prednost Zvezdi sa bele tačke 15 minuta pre kraja meča, fauliran je bio Šilja Pešić.

 

 

 

0
0
8 Komentara
  1. 50 prekrsaja od tih 37 nad igracima Zvezde ali za to 8 zutih kartona Zvezdinim igracima kakvu igru je vodio i dopustio svima je jasno osim mozda glodarima,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ugasite tu sramotu od kluba. Trenutno najgori srpski klub. FK Nameštaljka iz BG. Madjari im lepo pokazali gde im je mesto. Sledeći put Terzić neka padne na tribini a sudija da svira penal. Daj ne bruksjte se više vrh bruke Balkans ste.

    0
    0
    Odgovori
  3. Komedija. Zašto li više niko nije iznenađen kada zvezda kako ne može da pobedi, odjednom se desi magija, sudija kreira penal, i desi se šta mora da se desi…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako pitate „stručnjaka“ Zdravka Jokića ovo je penal i crveni za igrača Radničkog. Ipak je ulog za sledeću sezonu prevelik (direktno LŠ) da bi se dozvolio remi. Bravo za sudiju Lukića, vara, avatara i ko zna koga još.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter