1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN IGRA PRVU UTAKMICU NA DOMAĆEM TERENU OVE SEZONE: Evo gde i kada možete pratiti meč! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 11:58

Košarkaši Partizana će u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige dočekati Studentski centar sa početkom u 21 čas.

Meč će biti odigran u beogradskoj Areni, a biće i prvi na domaćem terenu za crno-bele u svim takmičenjima u ovoj takmičarskoj godini. Vicešampion regionalne lige je do sada odigrao četiri meča, od kojih su dva bila u ABA ligi, kao i dva u Evroligi, ali još nisu igrali pred domaćom publikom.

U poslednjem meču u regionalnoj ligi, Partizan je bio bolji od MZT-a u Skoplju, a rezultat ovog meča bio je 92:74 za beogradski klub. Dok je u poslednjem meču u Evroligi, odigranom u petak, Partizan poražen od Baskonije u Vitoriji, rezultatom 103:96, nakon produžetka.

Večerašnji meč možete pratiti na programu Arena Sport Premium 3 sa početkom u 21 čas.

1
0
1 Komentara
  1. Veceras bih izostavio Zeka, Egzuma i Lesora, cisto da vidimo kako ce nase ‘druge opcije’ da odigraju ovu tekmu sa osrednjim protivnikom, tj. Balsa, Madar i Vukcevic…i da li nam na tim pozicijama trebaju pojacanja ili ne, ne racunajuci na povratak Alekse i Smajlija, posto je sezona preduga i zahtevna u EL…?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter