0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Verujem u tim! Imaju moju punu podršku!’ (FOTO)

Objavljeno: 16.10.22 u 23:54

Crno-beli upisali novi trijumf posle velike borbe!

U okviru 3. runde Admiral bet ABA lige košaršaki Partizana dočekali su Studentski Centar. Duel beogradske i podgoričke ekipe odigrao se u Štark Areni, u terminu od 21 čas. Gosti iz Crne Gore namučili su crno-bele, pružajući izuzetno snažan otpor, ali iskustvo i indiviudalni kvalitet domaćeg sastava je presudio u finišu meča. Nakon više od dva sata borbe Partizan je slavio rezultatom 91:82.

FOTO: STARSPORT

Po završetku utakmice novinarima se obratio šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

-Najbitnije je da smo pobedili. Videli smo reakciju igrača posle poraza u Vitoriju. Imali smo samo jedan trening između mečeva, ali šta je tu je. Kako je nama, tako je svima. Studentski centar je odigrao dobru utakmicu. Trudio sam se da rasporedim minute svima, a jedino što nije dobro što je puno igrao Lesor. Tako je situacija bila. Čekamo navijače u utorak na premijeri protiv Milana u Evroligi – kazao je Obradović, koji ističe da je odbrana zakazala na startu sezone:

-Moramo bolju odbranu da igramo. Igrali smo mnogo bolje defanzivno u Vitoriji nego u Berlinu prottv Albe. Izgubili smo taj meč na način kako smo izgubuli. Imali smo dobre trenutke, ali i pravili neke katastrofalne greške. Sutra imamo jedan trening da pripremimo utakmicu s Milanom. Radimo, pričamo, analiziramo, igrači su svesni svega. Verujem u njih, imaju moju punu podršku. Greške su sastavni deo košarke, ali su problem kad su bespotrebne koje dolaze kao posledica dekoncentracije – poručio je trener Partizana.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter