4
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ U NEVERICI: ‘Ovo je jako teško opisati – Nemam mnogo stvari da kažem!’

Objavljeno: 15.10.22 u 08:48

Potpuno neverovatan je način na koji su ‘crno-beli’ uspeli da izgube!

Košarkaši Partizana su sinoć poraženi od Baskonije na gostovanju. Imali su apsolutno sve u svojim rukama, ali je američki bek Hauvard iskoristio trenutak nepažnje košarkaša Partizana i vrlo surovo ih kaznio za to. Nakon meča vidno ljut bio je šef stručnog štaba beogradskih ‘crno-belih’, Željko Obradović.

‘Jako teško je opisati. Mislim da smo igrali dobro, jako lako smo mogli da dobijemo meč u regularnom vremenu. Ovo je divota košarke, čestitke Baskoniji, ako igrate produžetak, nemam mnogo stvari da kažem.’ – rekao je Žoc nakon meča.

Partizan već sutra dočekuje ekipu Studentskog centra, da bi im potom u krcatoj Areni gostovala ekipa Olimpije ih Milana.

0
0
4 Komentara
  1. Da, da…mozda….samo, nije mi jasno sta se sa plejom ceka Zoc, Egzum igra celu tekmu, bar 90%, dok Madar 10%, a Egzum je sklon povredama I sta ce se desiti ako se ne daj Boze povredi…?!…a Aleksa se vraca iz povrede za 1 mesec i dok ‘pronadje formu’ ode sezona, a i Aleksa je najobicnija paljevina iLi-iLi…jednostavno, da skratim, po meni je mesto pleja najvaznije u timu, a mi to NEMAMO….a o Lesoru i o njegovom igranju cele tekme glupo je vise da se ponavljam-STA SE CEKA SA CENTROM, posto se Balsa ‘priprema’ za top formu za jedno 2-3 sezone, ali u drugom kk…?!!! ..ostoya se mozda cheka, da zalozi stadion FKP pa da ih onda dovodimo…eeee moji nazadnjaci, lose vam je vidjenje buducnosti KKP..
    PS..tebi Zoc hvala na svemu, zaduzio si nas Grobare do kraja, ali ovi sto trenutno ‘vode’ KKP su…isto nam je i u FKP…katastrofa koliko je sport otisao u racQ (i kompletno drustvo..), sve se svodi na poslusnost i pokoravanje, umesto OSVAJANJU i POBEDJIVANJU=SVIH..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter