0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PETRIĆ SVESTAN SNAGE ČUKARIČKOG: Biće teško, oni imaju čudne karakteristike, moramo biti na maksimumu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 16:03

Derbi 15. kola Superlige Srbije biće igran na stadionu Partizana, gde će u nedelju od 18,30 časova gostovati Čukarički. Biće ovo duel ekipa iz vrha tabele srpskog fudbala, veliki ispit za ovosezonske ambicije oba tima. Brđani su imali nešto više vremena za pripremu ovog meč, crno-beli su u četvrtak igrali evropski meč protiv Kelna, u kojem su ostvarili važan trijumf.

Ipak Gordan Petrić deluje u dobar rezultat na meču dve ekipe koje dele crno-bele boje.

– Nemam lični motiv. Znam sve te ljude. Organizovan klub, ima svoj cilj i nekada do tog cilja dođu brže, nekad sporije. Imaju svoj rukopis.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Biće teško, igramo protiv igrača koji ima dobru visinu, čudnu kretnju. Igrači koji će sutra igrati su sve prošli. Ne verujem da će biti problema ako budemo na 100 odsto. Treba da iskoristimo svoj teren kao i u svim narednim utakmicama.

Posle niza dobih rezultata, legenda crno-belih, Zoran Bata Mirković je Petrića poredio sa čuvenim Ivicom Osimom. On ipak odbacuje takva poređenja.

– Dosta će vode proteći da ja budem blizu Ivice Osima. Ne samo njega, nego svih trenera koji su mene trenirali. Moja je procena koliko ću daleko ići i koliko ću se dati – zaključio je Petrić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter