0
AdmiralBet ABA Liga

Ben Bentil (R) reacts during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEKE STVARI SU IPAK BITNIJE OD KOŠARKE: Otkriveno gde je Bentil i zašto neće igrati za vikend!

Objavljeno: 15.10.22 u 16:43

Košarka je samo sport, a porodica je nešto ipak najbitnije na svetu. Tako da u duhu zdravog razuma, ganski košarkaš Ben Bentil, dobio je slobodne dane kako bi otputovao u domovinu na venčanje rođene sestre, što je izazvalo različite reakcije među crveno-belima.

– Bentil je dobio dozvolu kluba. Udaje mu se sestra koja mu je jako važna i bliska. Pitao je za ovu dozvolu čim je došao jer je svadba već bila zakazana. Sport je sport, a život je život i ipak je malo važniji. Klub ima dovoljno igrača za naredni meč sa Cedevita Olimpijom – poručili su iz Zvezde za Telegraf.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:


Tako da će Ganac propustiti meč sa COL u Ljubljani ovog vikenda. Ovo je dogovoreno još prilikom potpisivanja ugovora, a nije prvi put da se spekuliše o statusu krilnog-centra u crveno-belom dresu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter