0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

MESI ZABRINUT PRED SP: Nadamo se da ćemo svi tamo stići zdravi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 14:42

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Argentinac, Lionel Mesi, pričao je o problemima reprezentacije Argentine sa povredama bitnih igrača.

Bliži se Svetsko prvenstvo u Kataru, koje će startovati za nešto više od mesec dana, a jedan od glavnih favorita za osvajanje je, kao i uvek, reprezentacija Argentine. Neizvesni za najveće takmičenje u fudbalu su Paulo Dibala i Anhel Di Marija, a kapiten ekipe, Leo Mesi je pričao o njihovim povredama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Zabrinjavajuće je to sve jer je sve drugačije na ovom Svetskom prvenstvu, igra se u drugačije vreme i toliko je blizu sve to da vas svaka sitnica koja vas zadesi može izbaciti sa prvenstva. Nadam se da će se obojica oporaviti, imaju dovoljno vremena do Svetskog prvenstva. Nadamo se da ćemo svi tamo stići zdravi“ rekao je Argentinac za „DirecTV Sports“.

Mesi je propustio poslednjih par mečeva za PSŽ, od kojih je jedan bio u Ligi šampiona protiv Benfike, pa se dotakao i svoje povrede:

„Kada vidite da se takve stvari dešavaju, to je zastrašujuće. Ali, samo razmišljanje o tome može biti još više kontradiktorno. Najbolje je ponašati se normalno, kao i uvek, igrati najbolje što možete i ostati dobro“ zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter