4
Evroliga

Foto: Twitter/@PartizanBC

PARTIZANU NEDOSTAJE ISKUSTVO U EL: Crno-beli lako ispustili +9 u prvom poluvremenu! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.22 u 21:24

U drugom kolu Evrolige Partizan gostuje Baskoniji, a rezultat nakon prvog dela igre je 46:42 za domaću ekipu.

Krenulo je odlično po izabranike najtrofejnijeg evropskog trenera, jer su već u prvoj četvrtini poveli sa 9 razlike, odnosno 23:14, a sa ovim rezultatom se i otišlo na kratku pauzu. Međutim, domaća ekipa je trojkama uspela da se vrati u egal, a zatim i povela. Baskonija je u dosadašnjem toku meča postigla čak 10 trojki iz 20 pokušaja, a crno-beli su sa druge strane bili precizni samo tri puta iz deset pokušaja iza linije za tri poena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najefikasniji u ekipi Partizana je Zek Ledej sa 12 poena, a uhvatio je i 6 skokova, a prati ga Lesor sa 11 poena i 7 skokova. U ekipi Baskonije je najefikasniji Hauvard sa 12 poena.

Uskoro će startovati i drugo poluvreme, a za nekih sat vremena ćemo saznati da li crno-beli mogu do prve pobede u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju nakon 8 i po godina.

0
0
4 Komentara
  1. zna o čemu razmišlja Obradovic !? Svaku utakmicu nas ko god stigne napuni trojkama. Zato je maler – penzos naneli promašio bacanje za pobedu. Obrad…posle toga ne pravi faul na zemlji za 2 bacanja vec onaj opet pogadja trojku bez koske. Idi u penziju.

    0
    0
    Odgovori
  2. NEDOSTAJE NAM PLEY I CENTAR!!!! Umesto oSTOJA da obezbedi kesh za ta dva vise nego neophodna pojacanja, on se zaye ba VA sa v&V..!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Šutnuli su 20 trojki i pogodili 10…ovo se ponavlja svaku utakmicu
    . Nije mi jasan Obradovic , da li misli nesto da menja. Bolje penzija – Čačak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter