2
Evroliga

FOTO: KK MZT/Danail Petrović

PARTIZAN VEČERAS TRAŽI PRVU POBEDU U EVROLIGI: Boriće se protiv Baskonije – evo gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 14.10.22 u 11:50

Deluje kao idealna prilika za prvi trijumf.

Košarkaši Partizana će u drugom kolu Evrolige odmeriti snage sa ekipom Baskonije i to u Španiji. Crno-beli najelitnije evropsko takmičenje nisu počeli na najbolji način, jer su ubedljivo poraženi od Albe, ali, izabranici Željka Obradovića imaju ambiciju da u Španiji zabeleže prvi trijumf u Evroligi.

Ovaj susret, na programu je od 20.30, a prenos je obezbeđen na Sport klubu.

FOTO: KK MZT/Danail Petrović

Baskonija je u prvom kolu Evrolige trijumfovala protiv Valensije sa 81:71, a sigurno je a žele da nastave taj niz. Treba napomenuti da u njihovim redovima igra i bivši igrač crno-belih Vanja Marinković, koji je pred ovaj susret govorio za Sport klub.

Malo mi je čudno što ću da igram protiv svog bivšeg, odnosno matičnog kluba. Sa druge strane mi je drago jer se Partizan vratio u najviši rang takmičenja. Ipak, normalno je, to je naš život – danas si tu, sutra nisi. Na svaki meč moraš da gledaš kao na meč protiv bilo kog drugog kluba, a ne nekog koji tebi znači i u kojem si odrastao. Drago mi je što sam prvi meč odigrao protiv svog bivšeg kluba Valensije, a sada i protiv Partizana. Sigurno će biti lepo, istakao je Marinković.

VESTI O PARTIZANU:

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter