0
Domaći fudbal

Nis. 10.10.2022. Trener Radnickog KG MILISAVLJEVIĆ Darko tokom meca Radnicki Nis - Radnicki KG

KRAGUJEVAC JE SPREMAN ZA SPEKTAKL: „Imamo kvalitet i potencijal da uspešno pariramo ekipi Crvene zvezde i ostvarimo povoljan rezultat!“

Objavljeno: 14.10.22 u 18:41

Žele da se nadigravaju.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca u nedelju od 14 časova ugostiće na svom stadionu ekipu Crvene zvezde.

Radnički iz poslednja tri kola ima sve tri pobede, dok Zvezda dolazi uzdrmana nakon još jedno evropskog poraza.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je Dejan Joksimović, trener Kragujevčana.

Izlišno je pričati o kvalitetu ekipe Crvene zvezde, koja u poslednjih desetak godina nije imala jači tim. Ovo je jedna velika provera za nas i prava prilika da se izmerimo sa jednim tako jakim i kvalitetnim protivnikom. Iskreno, mislim da imamo kvalitet i potencijal da uspešno pariramo ekipi Crvene zvezde i ostvarimo povoljan rezultat. – rekao je on.

head coach Darko Milisavljevic (L) Milos Vidovic Filip Ivanovic Djordje Jovanovic
Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Šanse Radničkog svakako su veće s obzirom na trenutak koji nikako ne ide na ruku crveno-belih iz Beograda.

Od Crvene zvezde se očekuje da pobeđuje u svakoj utakmici, što svakako stvara određenu dozu psihološkog pritiska na igrače. Na drugoj strani, mi smo u dobrom ritmu, vezali smo tri pobede u nizu i znatno rasterećenije ulazimo u ovu utakmicu. Naša prevashodna želja je da nastavimo kontinuitet dobrih igara, a sad za koliko će to biti dovoljno, videćemo u nedelju. – ističe trener Radničkog.

Poziva publiku da ispuni stadion i pruži podršku njegovim fudbalerima.

– Imamo obavezu da se u najboljem mogućem svetlu predstavimo našim navijačima, za koje ne sumnjam da će u velikom broju doći da pruže podršku ovim momcima koji postižu sjajne rezultate u poslednje vreme. Imaće, naravno, i Zvezda svoje navijače, ali ja očekujem da barem sedamdeset odsto kapaciteta stadiona ispune naši simpatizeri, pravi Kragujevčani koji vole Radnički i koji su spremni da ovoj ekipi daju neophodan vetar u leđa sa tribina. – zaključio je Joksimović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter