10
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EVO ŠTA JE EVROPSKI PARTIZAN DONEO SRBIJI SVOJIM TRIJUMFOM: Pored koeficijenta, tu je i novac!

Objavljeno: 14.10.22 u 08:43

Fantastični crno-beli.

Nova pobeda Partizana nad Kelnom, donela je mnogo toga, kako samo klubu, tako i srpskom fudbalu. Crno-beli su srušili nemačkog velikana sa 2:0 u Humskoj, golovima Dijabatea i Rikarda, pa su se tako osamili na prvom mestu grupe D Lige konferencija.

Sama pobeda izabranika Gordana Petrića, klubu je donela 500.000 evra. Ako se u obzir uzmu i prethodni mečevi koje su crno-beli igrali, ukupno je zarađeno 1.382.000 evra, uz naravno nove dve prilike za uvećanje ove cifre.

FOTO: STARSPORT

Pored toga, crno-beli su dobili i 2.000 bodova za klupski koeficijent. Uz sve to, Partizan je doprineo i jačanju nacionalnog koeficijenta sa novih 500 bodova, pa će Srbija i dalje ostati u trci za ostanak na 11. mestu.

VESTI O PARTIZANU

0
0
10 Komentara
  1. Ovi što dadoše golove su rodjeni tamo gde i Kanga, Kangva, Sanogo, Azarov, Bukari, Prucev, Ben, Mustafa, Kulibali… Jel ono beše dozvoljeno 6 stranaca?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad bi bilo lepo da vratite deo drzavi koji dugujete nego ova dvojica sto su dali golove jesu rodjeni u Nisu ili Leskovcu

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. kada NEMAMO GENERALNOG SPONZORA jacine qasspROM, nit’ ogromnu pomoc or“qana, MI SAMI ZARADJUJEMO i samim tim NISTA NIKOME NE DUGUJEMO I NE „DONOSIMO“..!!!! GAZI PARTIZANe SVE, a posebno potomke Coor***VE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter