1
Evroliga

Head coach Vladimir Jovanovic (C) Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA SE VRAĆA U PIONIR: Evo gde možete pratiti okršaj Crvene zvezde i Panatinaikosa!

Objavljeno: 13.10.22 u 08:51

Važan duel i za jedne i za druge.

Danas se nastavlja Evroliga, a drugo kolo svojim duelom Crvena zvezda i Panatinaikos od 19 časova. Takođe, u istom terminu igra se i susret Monaka i Anadolu Efesa.

Nego, da se vratimo susretu u Beogradu. Biće ovo veliki povratak Dejana Radonjića na mesto velikih uspeha, s obzirom da je crnogorski stručnjak najuspešniji trener u istoriji crveno-belih.

FOTO: Twitter/@paobcgr

Njegov tim dolazi u nezgodnom trenutku, nakon tri vezana poraza. Sve je počelo porazom od Olimpijakosa u finalu Superkupa Grčke, nastavilo se tesnim porazom od Reala na otvaranju Evrolige, a završilo šokantnim gubitkom utakmice protiv Arisa na otvaranju domaćeg prvenstva.

Sa druge strane, crveno-beli su dobro startovali u AdmiralBet ABA ligi i ostvarili pobede nad MZT-om i ekipom Budućnosti, dok su u Evroligi poraženi od Efesa u Istanbulu.

Ovaj meč važan je i za jedne i za druge jer ga vide kao savršenu priliku da dođu do prve pobede u ovosezonskom izdanju Evrolige.

TV prenos ovog duela obezbeđen je na Sport Klub 1 kanalu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
1 Komentara
  1. Jbg. nije tesko biti ‘najtrofejniji trener’ u kratkoj i beznacajnoj istoriji juce osnovanog kk plaqiyata, ali sta reci sto je vec u startu kao trener PAOa NAJNEUSPESNIJI TRENER U NJIHOVOJ PREBOGATOJ ISTORIJI, OSIM, da je to DOKAZ i POTVRDA o dobro nam poznatim RAZLOZIMA o njegovoj ‘uspesnosti’ s’plaqiyat Coor***VOM….?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter