0
Evrokupovi

Foto: Twitter/Screenshot

ĆAVI PRED INTER: Pobedom menjamo dinamiku grupe! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 21:26

Barselona igra odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Lige šampiona protiv Intera na domaćem terenu, a Ćavi je izneo svoja očekivanja.

Ne igra Barselona preterano dobar fudbal, čak se i provlači, poslednja dva meča u domaćem prvenstvu su slavili minimalnim rezultatima, a Ter Štegen je bio jedan od najboljih pojedinaca i protiv Majorke, ali i protiv Selte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bez obzira na igru, rezultati su tu, Katalonci dele prvo mesto sa Realom, za vikend ih očekuje El Klasiko, ali pre toga najbitnija utakmica u dosadašnjem toku Lige šampiona.

„Za nas je utakmica protiv Intera kao finale. Moramo da izađemo tamo sa svim što imamo i da budemo pozitivni. Moramo da suzbijemo pritisak i da uživamo u utakmici. Jer neverovatan je osećaj videti pun Kamp Nou i to treba da nam bude motivacija. Jer pobedom menjamo dinamiku grupe“ zaključio je Ćavi pred ovaj meč.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter