4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ: ‘Nismo imali odgovor u drugom poluvremenu! Siguran sam da ćemo biti bolji na narednom meču!’

Objavljeno: 07.10.22 u 22:15

Snažan otpor pružili su crveno-beli u ‘Sinan Erdem Domu’!

U okviru 1. kola ovosezonske Evrolige, košarkaši Anadolu Efesa ugostili su Crvenu zvezdu. Najbolji tim ABA lige pružio je izuzetno snažan otpor, ali je u finišu poklekao protiv aktuelnog šampiona Evrope. Tim trenera Atamana je slavio rezultatom 72:59.

Zvezda je vodila većim delom prvog poluvremena, kao i tokom treće četvrtine, ali na delo je isplivao individualni kvalitet lidera turske ekipe. Imajući u vidu da su crveno-beli nastupili bez Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića, Džona Holanda,  Dalibora Ilića i Miroslava Raduljice, rezultat i igra uopšte ne bi trebalo da zabrinjavaju. Rezultat objektivno i ne oslikava stanje na terenu, jer je Zvezda lošim procentima šuta u dugom poluvremenu značajno pokvarila utisak. Da je raspoloženje u šutu sa distance bilo malo veće, gledala bi se daleko neizvesnija završnica.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladimir Jovanović. Mladi stručnjak je večeras zabeležio debi u najboljem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu.

-Imali smo problem sa izgubljenim loptama u drugom poluvremenu. U napadu nismo kontrolisali igru kao u prvom. Imali su dosta skokova u napadu, davali neke lagane poene i igrali sa većom energijom u drugom poluvremenu i na to nismo odgovorili na pravi način. Odigrali smo solidno, prvo je kolo, moramo da popravimo i odbranu i napad . Siguran sam da ćemo biti bolji u narednoj utakmici – kazao je Jovanović posle meča.

0
0
4 Komentara
  1. Ma vI ste totalno nebitan kk za EL, nista vredno niste u ISTORIJI SVA 3 KK OSVOJILI, URADILI I SL., a ovaj poraz od TATA vAM je samo potvrda da niste ni za raccQ, kako sada, tako ni u buducnosti, kao i u proslosti-uqashenoy i bezvrednoj..!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter