0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATO KADA ĆE PIKSI SAOPŠTITI SPISAK POZVANIH ZA LIGU NACIJA: Očekuje se nekoliko novih imena!

Objavljeno: 15.09.22 u 16:01

Orlove očekuju dve utakmice.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sutra će od 10.30 časova u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi saopštiti spisak pozvanih fudbalera za poslednja dva meča ovog ciklusa grupne faze Lige nacija.

Uoči odlaska u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi selektor Dragan Stojković je na radnom sastanku okupio članove stručnog štaba gde je u odličnoj atmosferi i zaista sjajnom ambijentu razgovarano o predstojećim aktivnostima i planu i programu priprema.

FOTO: FSS

Fudbaleri Srbije će najpre odmeriti snage sa Švedskom u Beogradu, 24. septembra, dok će se potom u Oslu suprotstaviti selekciji Norveške, 27. septembra.

Orlovi će pokušati da ostvare dve pobede i tako dođu do plasmana u A diviziju Lige nacija.

head coach Dragan Stojkovic Serbia – Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia.
5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Okupljanje reprezentacije i momaka koje selektor Stojković pozove, zakazano je za ponedeljak u Staroj Pazovi. Konferencija za medije Dragana Stojkovića predviđena je takođe u ponedeljak 19. septembra od 12 časova u Sportskom centru FSS.

Prethodnih dana selektor je dosta vremena proveo gledajući nastupe naših igrača i videćemo na koje momke će računati.

Očekuje se da bi poziv trebalo da dobiju Srđan Babić, fudbaler Almerije, kao i ofanzivac Crvene zvezde, Stefan Mitrović, koji je i pored ponude Kanade ipak izabrao Srbiju. Takođe spominje se i ime Lazara Samardžića iz Udinezea.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter