0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV POČETAK MEČA: Tri gola za 18. minuta, Rikardo vratio Partizan u vođstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 18:20

Goleada u Lazarevcu!

U okviru 10. kola Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Kolubare doočekali su ekipu Partizana. Glavni arbitar meča,koji je počeo u 18 časova, je Aleksandar Živković.

Ekipe su meč počele u sledećim sastavima:

KOLUBARA (3-4-2-1): Stanivuković – Marjanović, Bakić, Kočović – Janković, Nikolić, Milojević, Petronijević – Đokić, Filipović – Vukušić. Trener: Dejan Đurđević.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Marković, Vujačić, Urošević – Traore, Belić – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo. Trener: Gordan Petrić.

Utakmica verovatno nije mogla da počne na uzbudljiviji način. Partizan je do vođstva stigao već u 2. minutu. Mladi Kristijan Belić, ponovo je iskoristio pruženu priliku da zaigra od starta, ukrao je loptu rivalu u blizini kaznenog prostora, a potom proigrao Rikarda Gomeša.  Iskusni napadač crno-belih je na rutinski način realizovao šansu u kojoj se našao.

Samo šest minuta kasnije, Kolubara je šokirala crno-bele i oduševila domaću publiku! Vukušić je iz prve centrirao na drugu stativu, a sin nekadašnjeg trenera Zvezde, Vladana Milojevića, Nemanja, odradio je lakši posao i loptu prosledio u mrežu.

 

U 18. minutu Partizan je ponovo poveo! Domaćin je izgubio loptu, saigrači su ubrzo ugledali Rikarda, uposlili ga, a on je fintom izbacio čuvara iz igre i savladao Stanivukovića.

Partizan je u potpunosti slomio otpor rivala u nastavku prvog poluvremena! Najpre je Natho povisio na 1:3. Iskusni vezista je kaznio grešku štopera domaćeg sastava, a loptu koju je dobio kao na tacni, samo je prosledio u mrežu.

Već u 39. minutu Rikardo je upisao het-trik! Nisu domaći imali rešenje za raspoloženog špica aktuelnog vicešampiona Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter