0
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@crvenazvezdafk

MILOJEVIĆ DOVODI NEKADAŠNJEG ČLANA HAJDUKA IZ SPLITA: Dolazi novi stranac na mesto asistenta!

Objavljeno: 02.09.22 u 10:25

Reč je o Andreasu Brenstremu, koji je trenutno šef stručnog štaba Mjalbija i imaće skoro isti put kao i sam Miloš Milojević.

Dejan Stanković je u decembru 2019. godine doveo sadašnjeg trenera Zvezde i upoznao fudbalsku javnost u Srbiji, a i šire sa domaćim stručnjakom. Deluje da je to bio pravi potez i za popularnog Dekija, kao i za Milojevića, koji je kasnije preuzeo Malme, a zatim i Crvenu zvezdu.

Dolazak Brenstrema nastavio bi kontinuitet stranaca u stručnom štabu Crvene zvezde pošto su ljudi od poverenja Dejana Stankovića bili Italijani Pjerluiđi Brivio (trener golmana), Vinčenco Saso (pomoćni trener) i Federiko Panončini (kondicioni trener).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Brenstrem je sa Mjalbijem potpisao ugovor početkom godine. Na klupi aktuelnog tima švedski trener proveo je 23 utakmice i ostvario osam pobeda, uz 10 remija i pet poraza, a ukoliko mu bude ispunjena želja da pređe u Crvenu zvezdu, pobeda protiv Helsinborga na strani ujedno bi bila poslednja i oproštajna. Ranije je obavljao funkciju prvog saradnika funkciju asistenta i u Hajduku iz Splita gde je bio deo ekipe Jensa Gustafsona, a pre epizode u Hrvatskoj trenerski put je gradio kao trener švedskih drugoligaša i omladinaca Hamarbija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter