0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

TRENER JUVENTUSA NAKON NOVE BOMBE VLAHOVIĆA: Moramo da radimo na drugim stvarima, treba da napreduje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.22 u 11:39

Fudbaleri Juventusa na svom Alijanc Stadionu dočekali su ekipu Specije, a Bjankoneri su do pobede došli relativno lako, a rezultat je bio 2:0. Već u devetom minutu je Dušan Vlahović imao slobodan udarac sa nekih 25 metara od gola, a on je prebacio živi zid, poslao loptu u gornje desne rašlje, a čuvar mreže gostiju Dragovski bio je nemoćan.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Strateg Bjankorena, Masiimilajno Alegri, pohvalio je srpskog fudbalera, ali istakao da i dalje mora bolje.

„Mislim da je ovo bila jedna od najboljih Dušanovih utakmica. Osim izvanrednog gola, već se poboljšao u načinu na koji prihvata loptu – sve ’čistije’ će primati loptu i sve bolje će se razumeti sa saigračima, ali i on je potpuno svestan da mora da nastavi da napreduje“, kaže Alegri i dodaje:

„Dušan ima instinkt za gol, tako da moramo da radimo na drugim aspektima igre kako bismo ga učinili kompletnijim igračem“.

Na udaru je ekipa iz Torina od strane navijača koji su nezadovoljni, ali šef struke crno-belih kaže sledeće.

„Nismo uzeli skudeto dve godine, prošle godine bez trofeja, tako da je ovim momcima potrebna podrška tokom meča. Uvek kažem – i nije me stid toga – ne dopada mi se atraktivan fudbal koji ne donosi pobede. Treba da se usredsredimo na to da budemo efikasni više nego na to da imamo lep stil igre za oko“, zaključuje Alegri.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter