0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-SEMI FINAL-Novak Djokovic (SRB) v Karen Khachanov (RUS) Beograd, 23.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆ NIJE TENISER SVETSKE KLASE? Licemerna portparolka Bele kuće bez pravog odgovora na pitanje o Novaku! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 16:15

Poznato je da Novak Đoković ne može da nastupa na US Openu, zbog pravila o ulasku nevakcinisanih stranih državljana, koje je na sanzi u SAD. Ipak, licemerno, migranti u sklopu liberalne politike te zemlje, mogu da uđu u državu i bez potvrde o vakcinaciji, a to je pokušao da istakne i na konferenciji u Beloj kući novinar Foksa, Piter Dosi.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

“Kako je moguće da je dopušten ulazak u zemlju nevakcinianim migrantima, ali teniseru svetske klase nije?”

Portparol Bele kuće Karine Žan Pjer pokušala je da se napravi naivna:

“Koji teniser svetske klase?”, upitala je Žan Pjer

“Novak Đoković”, jasan je bio Dosi.

“Američka vlada ne može da raspravlja o detaljima individualnih slučajeva. Zbog privatnosti naša Vlada nema nameru da komentariše medicinske informacije o tom teniseru”.

Odgovor se nije svideo novinaru pa je još jednom istakao nepravdu prema vlasniku 21 gren slem titule:

“Neko nevakcinisan ne može da uđe u avion, ali zato hiljade takvih dolaze u Arizonu i Teksas, njima je dozvoljeno da ostanu. Tačno to se događa, svakoga dana hiljade nevakcinisanih migranata ulazi u zemlji”.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter