49
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE BESNE NA PARTIZAN: „Za koga se igra fudbal u Srbiji?“

Objavljeno: 30.08.22 u 12:46

Derbi između Partizana i Crvene zvezde na programu je sutra od 20 časova, a zbog cena karata i drugih stvari koje su im zasmetale, oglasile su se Delije.

„Ovo pitanje smo postavljali pre mnogo godina i mislili smo da ga više nećemo postavljati, ali očigledno uprava Partizana nije još prerasla taj nivo iz prošlih vremena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Po cenama karata za sutrašnji derbi prvo bi se reklo da njima ne odgovara publika na stadionu? Druga stvar koja je nama mnogo bitna i oko koje smo se borili godinama je ambijent i sve što ta reč nosi sa sobom! Ničim izazvano, FK Partizan zabranjuje unošenje koreografije koja se spremala za sutrašnji derbi i time direktno utiču na ambijent i atmosferu koja se retko gde viđa! Kome i zašto smeta zastava (šetalica), kartoni, baloni, zastavice? Na svakom derbiju je sve od pobrojanog korišćeno i nikada ništa nije zloupotrebljeno. U drugim okolnostima bi reagovali za ovo, ali ovaj put nam je preče da pobedimo i da im odmaknemo na tabeli, ali da znaju svi da ove stvari više nikada neće ovako proći! Zato sada pozivamo sve Delije da dođu sutra u najvećem broju do sad i da nosimo naše igrače do nove pobede!“ piše na zvaničnom sajtu navijačke grupe Delije Sever.

0
0
49 Komentara
  1. Ceo život se igra po njihovim pravilima, sramota. Šta hoće imaju od osnivanja podršku države i privilegije.Živeo Partizan i majka Srbija!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanovac jesam…ali sutra svom silom u kladzu na zvezdu.cela plata….idemo katai…jebi nas kako ti najbolje znas

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam ceo zivot bio partizanovac.ali me je vise sramota i obih lopova u upravi i ove mafije na trininama.od danas nikad vise za partizan….nepred cigani…svaka cast

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter