3
Košarka

FOTO: Instagram/Screenshot

SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN: Željka Obradovića pogodila pesma – odmah je častio harmonikaša! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 14:57

Jasno je koliko je vezan za crno-bele.

Sam povratak Željka Obradovića u Partizan, dovoljan je pokazatelj kolika je njegova ljubav prema tom klubu. Nakon 9 osvojenih evroligaških titula, Obradović će naredne godine sa Partizanom pokušati da iznenadi sve i osvoji svoju jubilarnu 10. titulu šampiona Evrope, što bi mu sigurno bila kruna karijere.


Slobodno vreme pored treninga i priprema za narednu sezonu, Obradović je iskoristio da ode na svadbu kod sina Dragana Bajića. Tamo se zapevala jedna čuvena pesma, koja budi posebne emocije srpskom treneru. U pitanju je hit od Hanke Pladum „Crne kose“, a pevačica ga je dodatno začinila nastavkom koji koriste navijači Partizana – „Sve za ljubav, sve za Partizan”.

Obradović je bio oduševljen, čemu svedoči i situacija da je odmah izvadio novčanik, odlučivši da časti harmonikaša. Sve to zabeležile su kamere, a snimak je brzo obišao sve društvene mreže.

VESTI O PARTIZANU:

0
0
3 Komentara
  1. Cemu govor mrznje i izlivi besa, stvari su vrlo jasne i nisu apstraktne…. Cinjenica da je uriniranje po siptarima vremenski period do preko 10 godina i bice jos dugo, dugo…apelujem da bude samo dozirano da mlaz ne bude jak i da se kad kad da neki kup „ćivšama“ kako se ne bi ugasili da imamo gde i po kome da vrsimo nuzdu i malu i veliku… Svake godine ista prica i na kraju izvini nismo pazili… Sve vas manje ima nece covek imati posteno koga da izjebe jebemo se usta kako vreme doslo…

    0
    0
    Odgovori
    • NE, radoVAce se po VAsharima, tj. ispod shatre (cerqarske) i ‘klicace’ poput VAs tudjem/priVAtnom KK mutantu, aaa rent-a-Car narikachu..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter