1
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKO SU NAVIJAČI FIORENTINE ZAMENILI VLAHOVIĆA JOVIĆEM: Jedna slika je obišla društvene mreže! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.22 u 15:23

Nije im dugo trebalo.

Bio je Dušan Vlahović glavna zvezda Fiorentine, koju je digao na viši nivo, a onda je došlo vreme za korak više. Naime, srpski napadač je pojačao Juventus, jedan od najvećih klubova u Italiji, gde je nastavio sa golovima.

Za Vlahovića je naravno bila potrebna zamena, a ko bi bio bolje rešenje do još jednog Srbina. Ta uloga pripala je Luki Joviću, koji je završio svoju epizodu u Realu iz Madrida, a već na pripremama u Fiorentini, pokazao je šta zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PENALTIK (@penaltik)

Navijači Fiorentine nisu baš bili srećni kada je Vlahović, koji je bio jedan od njihovih ljubimaca, prešao u Juventus, pa su ga tako brzo zamenili kada je Jović stigao. Društvenim mrežama se širi fotografija Vlahovićevog dresa, gde je preko nekoliko slova prelepljena bela traka, a dodato je slovo „J“.

Pored Jovića u Fiorentini trenutno igraju još 3 srpska fudbalera. U pitanju su Nikola Milenković, Aleksa Terzić i Matija Nastasić.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter