2
Fudbal

Belgrade, Serbia - AUG.23 Delije sever Navijaci UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

KAKVA SLUČAJNOST: Zvezda igra istog dana fudbal i košarku sa istim timom, u identičnom kolu!

Objavljeno: 27.08.22 u 16:55

Ovo se gotovo nikad ne dešava.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u prvom i šestom kolu Lige Evrope sastati sa francuskim Monakom. Gostovanje je na programu 3. oktobra, a istog dana u istom gradu, svoj duel će odigrati košarkaši Crvene zvezde sa istoimenim timom.

Fudbalska utakmica počeće u 18.45, dok će samo 15 minuta kasnije izabranici Vladimira Jovanovića, odmeriti snage sa ekipom koju sa klupe predvodi bivši strateg crveno-belih Saša Obradović.

Ono što je još zanimljivo, košarkaška dvorana se nalazi u sklopu fudbalskog stadiona Monaka, tako da će navijači Zvezde koji se zapute imati veliku dilemu na koji susret da odu.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Pored svega ovoga, Crvena zvezda i Monako će ove mečeve odigrati u istom kolu, 6. grupne faze Lige Evrope i 6. kolu Evrolige.

0
0
2 Komentara
  1. NikakAV problem, clonirace ih coki po istoj recepturi k’o s’frankenstayn kk..ok..?!!! .!. XXAAXXAA .!. DEOBA „CELIJA“..od jedne(1) ‘stvoris’ DVE (2), i imas po celiyu za oba MADJIONICHARA i iz FK i iz KK..jbg. da se ne qurayu i da im ne bude ‘tesno’ kada budu na zasluznom visedecenijskom ‘odmoru’, tj. okayaVAnju ;qrehoVA’ ..uqLAVnom finansiyske prirode i tako to….?!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter