1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT/FK Partizan

EVO KADA ĆE PARTIZAN I ZVEZDA SAZNATI RIVALE U EVROPI: Ovde možete gledati direktan prenos žreba!

Objavljeno: 26.08.22 u 08:21

Gledaćemo dva srpska tima u evropskim takmičenjima.

Nakon što su sinoć fudbaleri Partizana remizirali sa Hamrunom na Malti sa 3:3, jasno je da će se ove sezone nadmetati u grupnoj fazi Lige konferencija, pošto su u prvom meču slavili sa 3:1. Sa druge strane, Crvena zvezda je poražena u dvomeču od Makabija iz Haife, u direktnoj borbi za Ligu šampiona, pa će borbu u Evropi nastaviti u drugom po kvalitetu takmičenju – Ligi Evrope.

Sinoć smo gledali žreb za LŠ, dok ćemo danas, nakon što su završeni svi mečevi kvalifikacija za ostala takmičenja, saznati grupe Lige Evrope i Lige konferencija. Navijači Crvene zvezde, svoje rivale će čekati od 13 časova, dok je prenos obezbeđen na televiziji Arena premium 1. Srpski šampion će se naći u prvom šeširu, pa će samim tim izbeći najkvalitetnije protivnike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Što se tiče Partizana, žreb za Ligu konferencija startuje u 14 i 30, uz prenos na istom kanalu. Crno-beli će takođe biti u prvom šeširu, pa će kao i Crvena zvezda, imati velike šanse da obezbede evropsko proleće.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter