3
Evropske lige

FOTO. Twitter/@FCShakhtar

HRABRI UKRAJINCI IGRAJU FUDBAL POD GRANATAMA: Počinje liga uprkos invaziji Rusije!

Objavljeno: 23.08.22 u 12:05

Danas počinje fudbalsko prvenstvo Ukrajine, zemlje u kojoj ruska invazija traje već gotovo punih šest meseci. Šahtjor iz Donjecka i Metalist iz Harkova, gradova koji su pod žestokim udarom ruskih snaga, ali meč će se igrati u Kijevu. Trener narandžastih Igor Jovićević kaže da je ovo prilika za narod da skrene misli sa invazije.

Atipična situacija. Ne postoji ništa slično u svetu trenutno. Videćemo kako će sve ići. Želja svih nas je da pokažemo da život ide dalje. Ako se oglasi signal za vazdušnu opasnost, videcemo reakciju, kako i kad će se utakmica nastaviti. Svi morju da znaju da nam je fudbal neophodan da bi se narodu skrenule misli sa stresnih sttvari. Pomoći ćemo u tome, iako je teško za sve nas – izjavio je Jovićević za klupski sajt Šahtjora.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
3 Komentara
  1. Ni u Donbasu ne igraju, ne mogu zbog granatiranja…Sada postavite neki raketni sistem na stadione, pa kad ga Rusi unište optužite ih da gađaju civilne ciljeve…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter