3
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Zelimir Obradovic Zoran Savic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KOŠARKAŠI PARTIZANA USKORO STARTUJU SA PRIPREMAMA: Željko Obradović okuplja igrače u Areni!

Objavljeno: 20.08.22 u 12:58

Očekuju ih ogromni izazovi.

Nakon nekoliko godina, Partizan se vraća u Evroligu, a sjajna vest je da ćemo u istoj sezoni gledati dva srpska kluba u najjačem takmičenju u Evropi. Košarkaši Crvene zvezde, već su polako startovali pripreme, a red je došao i na crno-bele.

Naime, Partizan će u ponedeljak 22. avgusta zvanično početi sa treniranjem. Najtrofejniji evropski trener, održaće tom prilikom i konferenciju za medije, a novinari će moći da snime jedan deo treninga, kao i da razgovaraju sa igračima.

KOŠARKAŠI KLUB PARTIZAN:

Trening se održava u maloj sali Štark arene, a i dalje nije poznato koji će se sve igrači pojaviti u ponedeljak. Ne treba zaboraviti da je nekoliko igrača sa svojim reprezentacijama, što znači da će se oni ekipi priključiti znatno kasnije.

Partizan je ove godine sastavio konkuretan tim, koji će se sigurno boriti za TOP 8 Evrolige, a navodno se očekuje još jedno pojačanje na visokim pozicijama.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter