1
Evropske lige

Foto: Starsport

SAŠA LUKIĆ DIGAO POBUNU: Ne želi da igra!

Objavljeno: 13.08.22 u 10:04

Italijanski Tutosport navodi da srpski reprezentativac ne želi da igra i diže pobunu iz razloga što želi da napusti Torino.

Naime, Lukić je ljut na upravu kluba zbog toga što mu nisu ponudili novi ugovor, a već je u fazi zasićenja, jer bordo dres nosi već 6 godina. Pošto uprava nije napravila prvi korak, to je odlučio da uradi bivši igrač Partizana, pa je tako popričao sa Igorom Jurićem, trenerom Torina i rekao mu da ne računa na njega i da želi da pređe u Romu.

Sigurno je da ga nećemo gledati na premijeri Torina u Seriji A protiv Monce, a videćemo kako će klub reagovati, jer Lukiću ugovor ističe tek 2024. godine, a trenutno je jedan od najboljih igrača, kapiten je Torina i na leđima nosi broj 10.

0
0
1 Komentara
  1. Problem za Sasu Lukica je Urbano Cairo inace vlasnik kluba a svima dobro poznat kao veliki cipidlaka. Tesko ce se odreci Lukica sem ako mu Roma ne odresi dobro kesu. Cim mu je dao traku i desetku odmah sam znao o cemu se radi, namazani jevrejin.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter