0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ADŽIĆ: ‘Iznenadio me sjajan gest Holanđana! Moramo da nastavimo sa pobedama u prvenstvu!’

Objavljeno: 12.08.22 u 14:15

Brzonogi ofanzivac postigao prvenac na evropskoj utakmici u Čukaričkom!

Luka Adžić je golom u sedmom minutu probudio nade da Čukarički može do čuda u Enšedeu, u revanšu 3. kolo kvalifikacija za LK protiv Tventea. Strelac jedinog pogotka za Brđane u Holandiji posle utakmice je dao realan komentar.

– Ušli smo dobro u meč, nekako je izgledalo da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata. Imali smo šanse, koje na našu žalost nismo iskoristili. Tvente je baš ozbiljna ekipa. Mislim da smo ostavili dobar utisak i da je rezultat malo i previsok. Nemamo za čime da žalimo, pokazali smo se u dobrom svetlu – rekao je Adžić.

Koliko vam znači ovaj prvi gol u dresu Čukaričkog?

– Znači zbog samopouzdanja, ali nemamo mnogo vremena da se razmišlja o tome. Već u ponedeljak nas čeka prvenstvena utakmica. Moramo dobro da se odmorimo i nastavimo sa pobedama u našem prvenstvu.

Da li vam se dopao ambijent u Enšedeu?

– Izvanredno je bilo, igrati pred punim stadionom je nešto najlepše u našem poslu. Uživali smo, bez obzira na loš rezultat. Moramo da izvučemo pouke. Iskreno, malo sam se i iznenadio što nas je publika tako lepo ispratila sa stadiona. Zaista lep gest.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter