0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRĐANI NE STAJU SA POJAČANJIMA: Zvezdin ofanzivac oblači dres Čukaričkog!

Objavljeno: 29.07.22 u 10:22

Fenomanlan posao uprave kluba sa Banovog brda!

Iako su na Banovom brdu već okrenuti narednim izazovima, ‘sladak ukus’ ubedljivog trijumfa u dvomeču sa Rasingom iz Luksemburga oseća se i dalje. Brđani su rivalu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija ‘spakovali’ osam lopti u mrežu, dok se njihova zatresala samo jednom. Ekipa Dušana Kerkeza vezela je četiri uzastopna trijumfa u svim takmičenjima, ali bez obzira na sve kvalitetniju igru, sportski sektor neprestano radi.

Operativci Čukaričkog, na čelu sa direktorom Matijaševićem, obezbedili su treneru Kerkezu još jedno veliko pojačanje. U redove belo-crnih, stiže ni manje, ni više, ofanzivac Crvene zvezde. Na pozajmicu sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ dolazi mladi Vladimir Lučić. Nekadašnji as IMT-a braniće boje Brđana do kraja aktuelne sezone, a Čukarički će imati mogućnost da otkupi ugovor u slučaju da Lučić ispuni očekivanja.

Brđani veruju u kvalitete momka koji je blistao u Prvoj ligi Srbije, te bez ikakve dileme bio najbolji igrač IMT-a, kojem je u plej-ofu izmakao plasman u elitni rang takmičenja. Dejan Stanković je biranim rečima govorio o mladom fudbaleru rođenom 2002. godine, ali jasno je da konkurencija na ‘Marakani‘, pogotovo na pozicijama koje pokriva Lučić, jača iz dana u dan. Lučić želi minute kako bi pokazao talenat koji poseduje.

Na startu sezone je debitovao za crveno-bele, ubeležio dva nastupa i iznudio jedan kazneni udarac. Vladimir je pod ugovorom sa aktuelnim šampionom do 2025. godine, ali videćemo gde će nastaviti karijeru po završetku sezone. Jasno je da ambicije Čukaričkog neprestano rastu, a Brđani su sada jači za jednog od najtalentovanijih igrača u našoj zemlji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter