0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA DEMONSTRIRA SILU: Kolubara bez ikakvih šansi, pet ‘komada’ za poluvreme! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.22 u 20:54

Opravdavaju ulogu favorita!

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom terenu dočekali ekipu Kolubare u okviru 2. kola Superlige Srbije.

Osman Bukari Kings Kangwa Crvena Zvezda – Radnicki Nis Superliga Srbije 10.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CZV: Borjan, Stanković, Eraković, Dragović, Rodić, Kanga, Kangva, Bukari, Katai, Ivanić i Pavkov.

FOTO: Starsport

KOL: Popović, Bakić, Cvetojević, Kočović, Stojanović, Milojević, Nikolić, Janković, Filipović, Vukušić i Đokić.

FOTO: Starsport

Utakmica je počela dosta mirno i bez previše šansi, međutim nije se predugo čekalo na prvi pogodak. Katai je probio po levoj strani, namestio se na desnu nogu i u 10. minutu susreta doneo prednost Crvenoj zvezdi! Prednost je poduplao Milan Pavkov u 15. minutu meča, kada je na fenomenalan način iskoristio centaršut mladog Stankovića i glavom sproveo loptu u mrežu rivala.

Svega nekoliko minuta kasnije, Pavkov je ponovo povećao prednost! Ivanić je prelepo primio loptu i poslao pas, golman je ispao, što je napadaču iz Begeča ostavilo dosta prostora za realizaciju ove šanse. Nakon provere u VAR sobi, potvrđeno je da je pogodak ispravan.

Već u 25. minutu meča rezultat je bio 4:0. Sjajno je probio Bukari, poslao loptu u sredinu, a Kataiju nije bilo teško da ubaci loptu u nebranjenu mrežu rivala.

Konstantno su napadali igrači Dejana Stankovića, pa je već u 39. minutu susreta pao peti pogodak. Bukari je uspeo da dođe do pozicije za šut i iz neposredne blizine uz dosta sreće uspeo da zatrese mrežu rivala. Ipak, nakon detaljne provere u VAR sobi, doneta je odluka da je bio ofsajd i da ovaj pogodak ipak nije važeći, pa je rezultat ostao 4:0.

FOTO: Starsport

Ipak, pre odlaska na odmor, rezultat je bio 5:0. Pogodak je postigao gabonski vezista Gejlor Kanga, nakon asistencije Aleksandra Kataija!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter