1
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ BI MOGAO PONOVO NA TEREN: Novak prijavljen za učešće na mastersu u Montrealu

Objavljeno: 13.07.22 u 10:26

Objavljena je lista prijavljenih igrača.

Novak Đoković, šampion Vimbldona, nalazi se na listi prijavljenih igrača za masters u Montrealu. Ovaj turnir počinje osmog avgusta, a spisak učesnica je veoma jak, međutim, to ne mora po automatizmu da znači i da će oni sigurno igrati na ovom turniru.

Kao što je slučaj i sa Sjedinjenim Američkim Državama, identična pravila važe i za ulazak u Kanadu kada su u pitanju mere protiv pandemije virusa korona, a kako Đoković nije vakcinisan, to znači da neće moći da igra ni na ovom turniru, ukoliko se eventualno, pravila do tada ne promene i njemu bude omogućen ulazak u zemlju.

O neizvesnom nastavku sezone, Đoković je i sam govorio nedavno, kada mu je u srpskoj prestonici priređen doček povodom osvajanja titule na Vimbldonu.

– Situacija je neizvesna, za sada ne mogu ni u Australiju ni u SAD. Za Australiju ima dosta vremena, ali ne i za Ameriku. Voleo bih da igram na US Openu, grend slemovi me i dalje najviše inspirišu. Nastavljam dalje, bitno mi je da održim zdravo telo i duh, rekao je Đoković.

Na listi onih koji su prijavljeni za turniru u Kanadi su i Filip Krajinović i Miomir Kecmanović, dok su ispod crte za sada Laslo Đere i Dušan Lajović, koji čekaju svoju šansu da uđu u glavni žreb.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter